Anke.png

leefstijl coach

mijn verhaal

Mensen helpen en (mijn) kennis delen is altijd een belangrijke factor geweest in mijn leven. Gecombineerd met mijn enorme passie voor sport en (gezonde) voeding heb ik door vallen en opstaan de weg gevonden naar leefstijlcoaching. Ik ben gedreven en zet me altijd 300% in voor een doel, dat zal ik dus ook doen als jij ervoor kiest om samen met mij aan je doel(en) te werken. Daarnaast wil ik je graag achterlaten met voldoende handvaten om na onze samenwerking je verbeterde levensstijl te behouden.
 

Zelf heb ik de weg afgelegd van ‘te zwaar, niet lekker in mijn lijf en totaal niet fit’ naar een (enorm haha) actieve leefstijl waarin balans voorop staat en het maken van gezonde keuzes en dagelijks actief zijn (haast) vanzelf gaat. Dit verhaal vertel ik graag, niet om medelijden of sympathie te kweken, maar om aan te geven dat ik het echt begrijp. Ik kan me vinden in het feit dat je het zoveelste dieet geprobeerd hebt, je (denkt dat je) elke vorm van activiteit haat, je als je in de spiegel kijkt totaal niet blij bent met wat je in die spiegel ziet, because: trust me, I’ve been there!

 

Ik ben in 2013 begonnen als groepslesinstructrice, zomaar een zijtak omdat ik geen werk kon vinden op dat moment met mijn PABO diploma op zak. Ik vond daar zoveel plezier in en toen werden mijn toekomstdoelen steeds sportgerichter.

Sinds 2017 werk ik ook voor Les Mills voor hun Core programma ‘CXWORX’. Ik verzorg workshops, webinars, masterclasses en verzorg opleidingen. In 2017 ben ik ook gestart als Personal Trainer, maar voor mij voelde dit werk niet ‘compleet’ aan. Ik kan iemand meer van dienst zijn als we samen kijken naar de huidige levensstijl en dan kijken naar welke op maat gemaakte (kleine) veranderingen er plaats kunnen vinden zodat deze persoon een vitaler leven tegemoet gaat in een lijf waar hij, zij tevreden  mee is. Dit hangt samen met ALLES van ‘voeding tot activiteit’ en van ‘slaapritme tot werksituatie’. Voor mijn gevoel kon ik niet optimaal tot uiting brengen als ‘Personal Trainer’ en wel als ‘Leefstijlcoach’.

Daarnaast ben ik sinds 2018 met eigen Fitness doelen bezig (Natural Bodybuilding Competities) en heb ik daarmee veel kennis vergaard op het gebied van wedstrijden, poseren, fitness en voeding. Deze kennis heb ik verder onderbouwd met verscheidene cursussen, lezingen en de opleidingen van Fitness Trainer A, NASM PT, HBO leefstijlcoach en binnenkort kan ik hier ‘gedragsexpert’ en ‘gewichtsconsulente’ aan toevoegen

Naast atleet en coach ben ik een enorme dierenliefhebber en ben ik de trotse moeder van 2 katers en een hondje.

In mijn vrije tijd ben ik zelf aan het trainen, wandelen of ga ik uitdagingen aan in de vorm van bijvoorbeeld Obstacle Races. Als ik wat meer rust zoek zit ik op Social Media, ga de natuur in, naar de bioscoop of uit eten.

  • Telefoonnummer
  • Email