Backgroundpapercut.png

SKIP THE COOKIE

ProfielFotoRond.jpg

De naam betekent juist niet dat je nooit meer koekjes of snoep mag eten en nooit meer een glaasje wijn mag drinken om een fysiek te krijgen waar jij trots op bent. Het staat juist voor de keuze die je hebt. De keuze om het soms juist wel te doen en dan iets anders ervoor te laten. Balans is namelijk het sleutelwoord.

Het leven leiden dat je (misschien niet) voor ogen had en daar intens van genieten. Dat gun ik iedereen. Zo is ‘Skip the Cookie’ ontstaan en zo is mijn pad als coach ontstaan. Het begon vanuit mijn liefde voor sport en dingen samen ondernemen. Daarom ging ik als Personal Trainer aan de slag. Al snel ontdekte ik een hele wereld aan aspecten die ons mensen bezig houdt en kan weerhouden van het behalen van onze doelen of juist ondersteunen bij het behalen daarvan. Waar je als Personal Trainer wellicht te weinig kennis hebt om in al deze aspecten steun te kunnen bieden, besloot ik verder te leren en werk daarom nu als leefstijl coach.

Twijfel je nog of ik jou ook kan helpen? Als je me zou kennen zou je weten dat geen vraag te gek is en dat je je bij mij echt nergens voor hoeft te schamen!

Beyourownhero.png
Backgroundpapercut.png

ik ben de auteur van mijn eigen leven.
en ik help je graag bij het schrijven van jouw verhaal.

Backgroundpapercut.png

Mijn blog

quote.png
quote.png